dilluns, 26 d’agost de 2013

Enric Valor: trenc d'alba 102

Enguany, dijous 22 d'agost, teníem una cita a l'Alt de Guisop, a una passa de Planisses. Com l'any passat, l'ascens per sendes del Maigmó ha aplegat persones d'arreu que s'estimen Enric Valor i la seua obra. L'homenatge a l'escriptor castellut de qui hem aprés el valor de les paraules i tantes altres coses -i encara n'aprenem- ens ha fet alçar ben enjorn. La lluna plena ens ha acompanyat durant tot el trajecte, com una metàfora de l'esperit rondallaire que guia sàviament els vianants en la foscor de la muntanya màgica. I amb una passa rere una altra hem arribat a l'hora justa de veure trencar el dia: un trenc d'alba valorià.


Ací teniu la crònica de la jornada en imatges.

Text i contextPresentacions
Lectures d'homenatge
(Amb permís dels corrents d'aire que xiuxiuegen entre els mots d'Enric Valor, personatges imprescindibles a l'Alt de Guisop que ja hi eren abans que nosaltres aplegàrem i que hi romandran fins a la fi dels temps)

Brindis a càrrec de Glòria GómezNotícies relacionades


5 comentaris:

 1. Escolano, com sempre un treball impecable. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

  ResponElimina
 2. Una gran tasca, un testimoni audiovisual ben real i imprescindible per recordar l'Alba de Valor del 102 aniversari de l'escriptor (dijous, 22 d'agost de 2013). Gràcies, Josep.

  Valorianament i, com diu Glòria en el seu brindis, perquè Enric Valor ens servisca de guia, salut,

  Vicent Brotons

  ResponElimina
 3. No ens acabarem mai les paraules dites i escrites per Enric Valor, ni els paisatges viscuts literàriament o de passejades serra amunt. Una iniciativa molt ben pensada, Vicent.

  ResponElimina
 4. Fantàstic i completíssim reportatge que resta per a la memòria d'Enric Valor. Veiem que també la vau passar fenomenal. Gràcies, Josep.

  ResponElimina
 5. Una completíssima crònica que ens fa reviure un altre dia intens d'homenatge i patriotisme en un paratge tan propi del mestre Valor. Gràcies, amic.

  ResponElimina